Снимки: АМФЛ-ВарнаСериозен брой голове бяха отбелязани в мачовете от първия

...
Снимки: АМФЛ-ВарнаСериозен брой голове бяха отбелязани в мачовете от първия
Коментари Харесай

Дъжд от голове на старта на същинската фаза на АМФЛ-Варна

Снимки: АМФЛ-Варна

Сериозен брой голове бяха маркирани в мачовете от първия кръг на същинската фаза на шампионатите от Аматьорската мини футболна лига-Варна, които се организираха през миналата седмица. Организаторите за първи път вкараха и нов приз - Играч на мача. Сред всички 25 избрани за подобен бе излъчен и №1 на седмицата - вратарят на Березка Атанас Бацов, който събра 403 лайкове в страницата на АМФЛ-Варна.



Premier лига

Група А

АМФК Лудата тайфа удари Селесао със 7:2. Стоянов блесна с хеттрик, което му донесе и  наградата за най-хубав в дуела. Петков добави два гола, а Ицо и Цецо - по един. За " бразилците " означиха Руснака и Бирата.

МФК Черно море надигра Fullmax с 6:2. Кузманов и Чете се разписаха по два пъти, а Симеонов и Георгиев - по един път. За изгубилия отбор вкараха Жилчук и Йовчев. Чете си заслужи наградата за №1 в срещата.

МФК Тича тресна ФК Флотски Арсенал с 6:2. Хеттрик осъществя Маринчо, с което заслужи премията за №1 в дуела, а с попадения се отличиха още Вальо, Чефо и Старшината. За " артилеристите " следващите си два гола заби Владо Мирчев.

Арарат би Валекс с 5:3. По два пъти точни за триумфа бяха Тахмисян и Меракян, а един път - Монов. За изгубилия отбор хеттрик заби Павката, а Меракян бе избран за №1 на дуела.

Red Partners победи Монтана 2 с 6:4. Два пъти противниковата врата порази Анани, а по един път това сториха Малкия, Колев, Пелов и Кардашев. За представителите на Северозапада Неджет блесна с хеттрик, а един път се разписа Стария. Тук за състезател на конфликта бе избран Сашето.

 

 

Група Б

МФК Балерини победи с 4:2 Автомагистрали. По два пъти точни за триумфа бяха Пурата и Кадир, а за противника осъществиха Стефанов и Колев. Кадир бе избран за Играч на мача. 

МФК Монтана също започва стремително като надигра с 16:1 Атлетик Провадия в първия кръг. Над всички с шест гола бе Камбата, който бе избран и за състезател на мача. Четири попадения добави Душков, с хеттрик блесна Адвоката, два пъти прецизен бе Калкана, а един път - Ганчев. За противника осъществя Венков.

Порто-Ди Ес би с 12:2 против Весело село. Станислав Джамбазов бе над всички и с четирите си гола заслужи наградата за Играч на мача. По три пъти точни бяха Атанасов и Марков, а по един път - Кмета и Иванов. За противника два пъти се разписа Иво.

Зеленина победи iGaming с 6:1. Дяков и Ганьо означиха по два гола, а по един прибавиха Гюрсата и Кирията, до момента в който за противника осъществя БАТ МИШО. Дяков бе избран за Играч на мача.

Дебелият балет надигра Castalia с 2:1. Станев и Калчев донесоха триумфа, за противника се разписа Трифонов, а Исмаилов сграбчи наградата за най-хубав в срещата.

 

Лига 1

Група А

Лудогорец Доброплодно би със 7:3 Devils. Данков порази четири пъти противниковата врата, което му донесе наградата Играч на мача, а с хеттрик се отличи Панайотов. За " дяволите " осъществиха Митко (2) и Иванов.

Eurotex Boys надви с 9:6 против Мрежите. С по три гола блеснаха ГолМашината и Джибрата, два пъти се разписа Нинджагото, а един път - Димитров. За противника Диянов означи хеттрик, а останалите - Тишо, Петров и Симеонов. За №1 на срещата бе определен Джибрата.

УВСК ВВМУ надигра Therma Village с 10:3. Императора си извоюва званието Играч на мача с петте осъществени попадения, с три се регистрира Даната, а с две - Костадинов. За противника означиха Димитров и Николов.

Parkmart удари Пластхим (Аксаково) с 15:4. Давидов за следващ път бе над всички в своя отбор и с четирите си гола си заслужи наградата " Играч на мача ", с по три избухнаха Ахмед и Каменов, а останалите бяха дело на Хълми (2), Павел (2) и Евген. За аксаковци хеттрик наниза Помпата, а Хълми порази личната си мрежа.

Ария обърна Искра с 5:4, като 7 минути преди края изоставаше с 1:4. С хеттрик се отличи Иванов, което му донесе и премията за №1 в дуела, а по един прибавиха Колито и Наско. За " искрите " вкараха Мехмедов, Йорданов, офанзива и Шабанов.

 

Група Б

Бандата на града се оправи с Малките титани с 5:2. Нури и Ташков се разписаха по два пъти, а Милков направи това един път. За изгубилия отбор вкараха Георгиев и Кръстев. Нури бе избран за състезател на мача.

MFK TNT - ZARAFA би с 4:1 МФК Импакт Варна. За спечелилите се разписаха Добрев, Кирилов и Иванов, а СуперНики порази личната си мрежа. За Импакт вкара Златев. №1 на мача стана Ангелов.

The Unity разгроми МЕТРО Варна с 10:0. Iniesta вкара три пъти, Асад - два, а Бен, Панайотов, Цанев, Асад и Христов - по един. Последният бе избран и за Играч на дуела.

Вино и Мезе надигра Спейс Тийм с 5:1. Боца заби хеттрик, който му донесе наградата за №1 в срещата, а Ламбов и Димитров се разписаха по един път, до момента в който за " космонавтите " осъществя Атанасов.

Десант водеше 8 мин. преди края със 7:2 на DevLabs, само че дуелът приключи 7:7. Добрев изпъкна с четири гола за символичните домакини, Русев добави два, а Попов  - един. За DevLabs Стоянчо вкара хеттрик и взе наградата за Играч на мача, а Вълев и Панчев прибавиха по два.

 

Лига 2

В Лига 2 ЦСКА Аксаково се оправи с Березка с 4:3, макар че изоставаше на два пъти в резултата. Дани (2), Валентино и Марти поразиха вратата на " руснаците ", а трите гола за другия отбор бяха дело на Тюлькин, Гена и Пейчев. За най-хубав бе определен Наско от състава на изгубилите.

АФК Албион би ФК Горното с 6:2. Нончев се регистрира с хеттрик, а останалите попадения за " англичаните " бяха дело на Печиняков, Янков и Добата, който стана Играч на мача. За Горното прецизен бе Алекс (2).

АМФК Лудата тайфа 2 надви с 4:2 над Розовите Мамби. Димов заби два гола и бе избран за №1, а останалите вкараха Енчев и Недев. За " змиите " по един път " изсъскаха " Колев и Лефтеров.

FC DJIEN тресна Локдаун с 8:3 в Лига 2. Над всички бе Ранков, който с четирите си попадения сграбчи наградата " Играч на мача ", а останалите бяха дело на Тодоров, Георгиев и Христов. За изгубилия отбор вкараха Радо, МартиПарти и Маринов

Атлетико Варна победи с 5:4 ФК Ураган Невша в Лига 2, като до 48-ата мин. резултатът бе 3:4. Николов и Петров се разписаха по два пъти за триумфа, а Борисов - един път. За отбора от Невша три пъти означи Жиката, а Петров си вкара автогол. Василев бе определен за №1 в срещата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР