Снимка zname.bgВицепремиерът на Черна гора Дритан Абазович написа в Twitter,

...
Снимка zname.bgВицепремиерът на Черна гора Дритан Абазович написа в Twitter,
Коментари Харесай

Вицепремиерът Дритан Абазович: Президентът на Черна гора дължи над 12 млн. евро данъци

Снимка zname.bg

Вицепремиерът на Черна гора Дритан Абазович написа в Twitter, че президентът на Черна гора Мило Джуканович дължи на страната 12,4 милиона евро налози, оповестяват локалните медии. " Докато приказва за някакво съблюдаване на конституцията и законите, президентът Мило Джуканович дължи 12,4 милиона евро налози на страната! Сега е ясно какво се крие зад повишението на напрежението, приказките за еднаквост, застрашеността... Няма към този момент недосегаеми! ", написа Абазович, представен от Българска телеграфна агенция.

По данни на черногорската централна банка, която разгласява нов лист с блокирани сметки на компании до 31 декември, компанията Глобал Монтенегро, благосъстоятелност на Джуканович и неговия кум Вук Райкович, е с блокирани сметки поради дълг от 12 456 евро. Абазович съобщи по-рано, че с връщането на закона за промени и допълнения в Закона за независимост на вероизповеданията за наново гласоподаване Джуканович си е вдигнал жълт картон. Ако наруши конституцията, ще го сменим, написа Абазович. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР