Снимка УикипедияСърбия трябва да реагира на присъдите по делото за

...
Снимка УикипедияСърбия трябва да реагира на присъдите по делото за
Коментари Харесай

Сръбски министър: Трябва ни напълно нова политика спрямо Черна гора

Снимка Уикипедия

Сърбия би трябвало да реагира на присъдите по делото за по този начин наречения държавен прелом в Черна гора, другояче изпраща доста неприятно обръщение към всички сърби в района, които ще продължат да бъдат угнетявани. Това съобщи през днешния ден министърът за нововъведения и софтуерно развиване Ненад Попович, представен от Танюг и Българска телеграфна агенция. Той окачестви като " срамотия " случилото се в Черна гора.

" Президентът Мило Джуканович и неговият режим не престават да угнетяват сърбите, водят идентичностен геноцид по отношение на сърбите. Сърбия би трябвало да реагира и считам, че някои от първите лица на Черна гора би трябвало да бъдат оповестени за личност нон грата в Сърбия, а Белград изцяло да преразгледа своята държавна политика по отношение на Черна гора ", съобщи Попович по ТВ Първа.

Министърът уточни, че е належащо да се беседва за изцяло нова политика по отношение на Черна гора, защото " това към този момент не е възможно ". Той посочи, че не приказва като член на сръбското държавно управление, а като ръководител на Сръбската национална партия.

В Подгорица на 9 май бяха оповестени присъди за опит за прелом в Черна гора в деня на парламентарните избори на 16 октомври 2016 година, напомня Танюг.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР