Снимка ТуитърСемействата на моряците от изчезналата аржентинска подводница Сан Хуан

...
Снимка ТуитърСемействата на моряците от изчезналата аржентинска подводница Сан Хуан
Коментари Харесай

Близките на моряците от изчезналата аржентинска подводница със страшни разкрития

Снимка Туитър

Семействата на моряците от изчезналата аржентинска подводница Сан Хуан са получили ужасно позвъняване още в деня, в който се изгуби връзка с плавателния съд. На тях им е било казано, че околните им са починали, защото е имало гърмеж на към 200 метра дълбочина. Близките настояват, че са получили позвъняване от флота, и им е било обявено за случая, написа Блиц.

Официално обаче аржентинският флот отхвърля спекулации за ориста на 44-членния екипаж и дава обещание да продължат издирвателните мероприятия. Семействата обаче настояват, че управляващите покриват истината и едвам чак през днешния ден, под натиска на медиите, са обявили, че е имало детонация. Луиз Таглиапиетро, татко на Деймиън, който е в подводницата, твърди, че боен от флота му е споделил, че синът му е мъртъв.

Той бил удостоверил на 100%, че целият екипаж от 43 мъже и една жена са починали, защото не е имало живо създание, което да преживее това. Итати Лефуизамон, чийто брачен партньор Оскар Суарез, назовава военните „ коп*елета “, защото са разрешили на околните да таят вяра, че моряците са живи. „ По думите им те са разбрали за детонацията едвам в този момент, само че кой е толкоз доверчив да има вяра в това? Това е срам. Те ни излъгаха “, ридае дамата.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР