Снимка Тръмп ФейсбукДоналд Тръмп разкри подробности около заболяването си. По

...
Снимка Тръмп ФейсбукДоналд Тръмп разкри подробности около заболяването си. По
Коментари Харесай

Тръмп: Докторите ми казаха, че е можело да стане много лошо

Снимка Тръмп Facebook

Доналд Тръмп разкри детайлности към болестта си. По думите му нещата са можели да поемат по напълно друга посока, в случай че не са били новите медикаменти, които са му били дадени.

" Аз попитах докторите:  " Колко тежко беше положението ми? " А те дадоха отговор: Можеше да стане доста неприятно. Вие навлизахте в доста рисков етап (на болестта) ", сподели Тръмп в радиоинтервюто си за шоуто на Ръш Лимбо.
" Изглежда, че нещата вървяха доста неприятно, знаете какво имам поради, нали? Искам да кажа: зле, тъй като към този момент изгубих пет души ", добави Тръмп, визирайки другари, които е изгубил в борбата с ковид.

Той призна, че откакто се е заразил с ковид, не е бил в " най-хубава форма ". " Можеше въобще да не преодолея заболяването " без пробното лекуване с антитела, акцентира той.

Версията, изложена довечера от президента, мощно се разминава с оптимистичните описания на положението му от неговите лекари, откакто бе диагностициран с COVID-19 и се наложи да бъде приет в болница, отбелязва АП, представени от Българска телеграфна агенция.
Междувременно източници в президентската администрация оповестиха, че още тази събота Тръмп ще се появи за първи път персонално на обществено събитие след заразяването си с ковид и ще приказва от Балкона на Белия дом пред аудитория на поляната начело.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР