Снимка: Trafficnews.bgГабриела Медарова излиза от ареста срещу 5000 лева гаранция

...
Снимка: Trafficnews.bgГабриела Медарова излиза от ареста срещу 5000 лева гаранция
Коментари Харесай

Пуснаха Габриела на свобода срещу 5000 лева гаранция

Снимка: Trafficnews.bg

Габриела Медарова излиза от ареста против 5000 лв. гаранция и се прибира при фамилията си. Това реши съставът на Районнния съд в Пловдив, който прегледа молбата на юрист Търновалийски за измяна на мярката за неотклонение.

Според магистратите настояването е резонно и основателно, защото не са налице всички законови предпоставки за оставяне на най-тежката мярка " задържане под стража ". Така да вземем за пример липса заплаха Медарова да се укрие или да извърши друго закононарушение, оповестява Trafficnews.bg

Като превъзпитателно дейности, двумесечният арест съгласно съдията е задоволителен. Той уточни, че въпреки всичко това е една от задачите на мярката за неотклонение. 

Съдът все отново взе мярка " парична гаранция " по отношение на Габриела в размер на 5000 лв., които обаче са заплатени по предходна гаранция, наложена в рамките на досъдебното произвеждане, и защото не са освободени ще бъдат трансферирани за покриване на актуалната. 

Габриела реагира през сълзи с усмивка на решението на съда. След няколко часа се чака момичето да бъде освободено. 

Междувременно юристът на Медарова Орлин Търновалийски съобщи, че Габриела признава виновността си по по този начин повдигнатите обвинявания и заради тази причина ще желае делото да бъде гледано по съкратената процедура.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР