снимка: pixabayЛюбопитно изследване за Брекзит. Ето какво би станало, ако

...
снимка: pixabayЛюбопитно изследване за Брекзит. Ето какво би станало, ако
Коментари Харесай

Привържениците на Брекзит ще спечелят отново, ако гласуването за или против бъде повторено

снимка: pixabay

Любопитно проучване за Брекзит. Ето какво би станало, в случай че се гласуваше през днешния ден:

Привържениците на Брекзит  ще завоюват още веднъж, в случай че гласуването " за " или " срещу " бъде повторено. 

Резултатът  ще бъде същият, макар опасенията за икономическата рецесия,  когато Кралството напусне Европейски Съюз дефинитивно.

Проучване на Mirror, оповестено в неделя, откри, че  осем на всеки 10 гласоподаватели не са трансформирали мнението си  след референдума през 2016 година

Преди четири години  52 % гласоподаваха за " бракоразвод ", а 48 % за " оставане ".

Сега  50,4 на 100 желаят да излязат, като 49,6 на 100 желаят да останат .

Припомняме, че само няколко часа остават за подписване на съглашение сред Европейски Съюз и Англия. Това съобщи в петък основният договарящ на Общността Мишел Барние пред Европейския парламент.

Лондон и Брюксел възобновиха договарянията преди приключване на наложения от Европейския парламент краен период до неделя, с цел да може възможна договорка да бъде ратифицирана до 31 декември, когато Обединеното кралство напуща единния пазар и митническия съюз.

По-рано премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи пред ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че ЕС би трябвало да направи сериозна смяна в позицията си за рибарството, с цел да бъде реализирано съглашение.

Двете страни са покрай съглашение за лоялна конкуренция, което подсигурява, че нито една от страните няма да подкопае екологичните стандарти, правата на служащите и държавните дотации, само че рибарството остава главният проблем.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР