Снимка: Pirinsko.comНов вид синтетична дрога навлиза на нелегалния пазар с

...
Снимка: Pirinsko.comНов вид синтетична дрога навлиза на нелегалния пазар с
Коментари Харесай

Д-р Теменужка Любенова: Новата дрога Канибал трови децата ни, кара ги да ядат човешко месо!

Снимка: Pirinsko.com

Нов тип синтетична дрога навлиза на незаконния пазар с опиати, алармира във в. „ Телеграф “ доктор Теменужка Любенова, ръководител на Общинския съвет по наркотични субстанции в Благоевград. В средите на наркоманите е прочут с наименованието „ човекоядец “. 

Този опиат е от рода на метанфетамините и след надрусването си  наркомана стига освен до експанзия, присъща за всички типове синтетични опиати и кокаин, само че към този момент има случаи с опити да се яде човешко месо “, изясни доктор Любенова.

Наскоро специалистите в Общинския съвет са гледали документален филм, в който няколко служители на реда в Съединени американски щати не смеят да приближат едно момче, което е надрусано с подобен тип дрога, тъй като то се пробва да ги захапе за ръцете. Според нея в България също към този момент се разпостранява подобен тип дрога, прочут като  „ Crystal Speed ”. Това са солите за вана?!

Според доктор Любенова тази синтетична дрога въз основата на амфетамините и метамфетамините се прави с цел да не могат да бъдат открити при проучване. Дрегерите и тестванията на полицията не могат да ги засекат.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР