Снимка: PexelsВ края на следващия месец ще има конкретика около

...
Снимка: PexelsВ края на следващия месец ще има конкретика около
Коментари Харесай

Черно море Тича се нуждае от 400 000 лева за новия сезон. Още не е обявил треньор

Снимка: Pexels

В края на идващия месец ще има конкретика към възможния спонсор на Черно море Тича, заяви през днешния ден президентът на баскетболния клуб Георги Ганчев. Той посочи, че тогава ще има изясненост и към състава на тима и бъдещия му треньор

.
По думите му за ментор се търсят разновидности, като не е изключен разновидността и с досегашния пом.-треньор Даниел Клечков. В тима остават някои от младите момчета, които играха през сегашния сезон, водят се диалози и с Георги Боянов, отворена е и вратата към американеца Терънс Томпсън, който се включи доста сполучливо за отбора в края на постоянния сезон на НБЛ през тази година, написа Българска телеграфна агенция.

Ганчев сподели, че за финансово подкрепяне на клуба към този момент се водят диалози с кмета Иван Портних. Той напомни, че в предходния спортен сезон Община Варна доста съществено е помогнала на клуба. Президентът на Черно море Тича не отговори непосредствено какъв брой е нужният бюджет, с цел да изиграе мъжкият тим идващия сезон без проблеми, само че посочи, че през миналата година, когато отборът заемаше 5-6 място, средствата са били към 400 000 лв.. Издръжката на школата пък е сред 120 000 и 150 000 лв. годишно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР