Снимка: PexelsТипично според очакванията тимът на Ханзи Флик даде всичко

...
Снимка: PexelsТипично според очакванията тимът на Ханзи Флик даде всичко
Коментари Харесай

Отборите на Челси и Пари Сен Жермен се класираха за полуфиналите на футболния турнир Шампионска лига

Снимка: Pexels

Типично съгласно упованията отборът на Ханзи Флик даде всичко от себе и беше на косъм от още един гол, който да го класира напред.

Отборите на Челси и Пари Сен Жермен се класираха за полуфиналите от футболния шампионат Шампионска лига.

Челси загуби от Порто с 0:1 на стадион „ Рамон Санчес Писхуан “ в Севиля реванш от 1/4-финалите, само че продължава напред с общ резултат 2:1. Първата намира се организира на същото оборудване поради рестрикциите към пандемията от ковид и лондоначни я завоюваха с 2:0, а този резултат им оказа помощ да се класират за 1/2-финалите, където чакат спечелилия от конфликта сред Ливърпул и Реал (Мадрид). Победният гол за Порто означи Мехди Тареми в добавеното от съдията време, само че това не бе задоволително за португалския отбор, предава БНР. 

Пари Сен Жермен в профил европейския клубен отличник Байерн, макар че загуби с 0:1 на " Парк де Пренс ". Преди седмица парижани завоюваха с 3:2 гостуването си на " Алианц Арена " в Мюнхен и по този начин с общ резултат 3:3 и повече голове на непознат терен се класираха за 1/2-финалите на конкуренцията. Домакините сътвориха повече голови положения в динамичната първа част и на два пъти даже уцелиха гредите след удари на Неймар, само че гостите от Мюнхен изчакаха своя момент и поведоха с гол на Ерик Максим Чупо-Мотинг (40). След почивката Байерн продължи да нападна и да търси втори гол, само че подобен не бе вкаран и по този начин напред продължава Пари Сен Жермен. На полуфиналите ПСЖ ще спори с Борусия (Дортмунд) или Манчестър Сити.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР