Снимка: PexelsРадостна среща днес за раците. Девите пък да внимават

...
Снимка: PexelsРадостна среща днес за раците. Девите пък да внимават
Коментари Харесай

Радостна среща днес за раците

Снимка: Pexels

Радостна среща през днешния ден за раците. Девите пък да внимават с взаимоотношенията с обичания човек. Ето и цялостния хороскоп за деня:

 

Овен
Бъдете деликатни с изразите, когато беседвате с обичания човек. Днес той ще е податлив да схваща думите Ви по много самобитен метод и да си прави от тях в действителност странни заключения, които няма да са подвластни на съществуващата логичност.

Телец

Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
 

Близнаци

Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.
 

Рак

През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
 

Лъв

Ще постъпите много умно, в случай че забележителна част от този ден посветите на размишления за предишното и разбор на своите неточности. Денят е прекрасен и по още една причина: разрешава да си извършите безгрешни заключения, да се разделите с илюзиите и розовите очила, и дружно да се оправите с проектите си за бъдещето. Отношенията с обкръжаващите се трансформират: Вие по нов метод ще би трябвало да поставите акцентите, а ролята Ви става все по-значима. Денят е подобаващ за запознанства и начало на романи: Купидон и стрелите му се намират на Ваше разположение. За срещи избирайте места с хубава музика.
 

Дева

Днес ще Ви бъде изключително мъчно да се помирите с някаква нездравословна привичка на Вашия обичан човек. Тя толкоз ще Ви нервира, че дори на моменти ще имате предпочитание да се разкрещите на Вашата половинка. Само че не си заслужава да го вършиме: един спокоен диалог би бил доста по-ефективен.
 

Везни

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
 

Скорпион

Някакви съществени проекти за бъдещето преди малко са придобили приключен тип. Развълнувани сте, и това е естествено. Постарайте се за оптимално дълго време да запазите тези свои усеща, само че и не забравяйте за преимуществото да живеете тук и в този момент. Тревогата за бъдещето е единствено безрезултатна загуба на време и сили. По-добре бъдете признателни за това, което имате и за това, на което можете да разчитате. Много хора са влизали в живота Ви и са излизали, само че се пробвайте да запазите тези, които и в този момент са паралелно. Постарйте се да им покажете, какъв брой доста значат за Вас.
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Излизате от противен и задържащ интервал. Здравето ви се усъвършенства, увеличете натоварването. Време за настоятелен и бизнес контакти, за подписване на контракти, за пътувания и споразумяване на покупко-продажби на място. Всичко, стартирано през днешния ден, ще носи облаги на следващия ден, ще ви оказва помощ да приключите с бедността и нежеланите обвързвания. Доверете се на инстинктите си, не позволявайте на меланхолията да ви завладее. В подобен ден печелят оптимистите и работохолиците.
 

Водолей

Бъдете пределно деликатни и внимателни във всичко, което вършиме. Ако внезапно извършите неточност, то безусловно ще я виждат и сурово ще Ви санкционират. Възможни са проблеми при оформяне на документи, попълване на бланки, както и осъществяване на парични и безналични заплащания. За Водолеите-бизнесмени могат да зародят компликации с държавните организации, а и проблеми от юридически темперамент. В персоналната сфера Вашите пропуски също се виждат, само че към тях ще се отнесат прекомерно снизходително. Ако наскоро сте се провинили пред някой от околните си, извинете се в този момент - вероятно ще Ви простят.
 

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР