Снимка: PexelsНад 40 са вече държавите, които затвориха границите си

...
Снимка: PexelsНад 40 са вече държавите, които затвориха границите си
Коментари Харесай

Над 40 са вече държавите, които затвориха границите си за идващи от Великобритания

Снимка: Pexels

Над 40 са към този момент страните, които затвориха границите си за идващи от Англия царади мутиралия вариант на COVID-19. Според Световната здравна организация той не е отвън надзор и може да бъде овладян.

Въпреки това - от ден на ден страни затварят границите си за идващи от Англия. Мутирaлият вариант е засечен и в други страни, само че се допуска, че е най-широко публикуван на Острова.

Днес и Испания ще се причисли към над 40-те страни, забранили достъпа до територията си за идващи от там.

В Китай - към този момент са направени над 1 милион имунизации и това прави китайския препарат безвреден и ефикасен, настояват китайските управляващи.

В Съединени американски щати - заболелите към този момент са над 18 милиона, а определеният за президент Джо Байдън беше имунизиран с препарата на " Пфайзер-Байонтех ".

" Мисля, че си коства да отбележа, че това е огромна вяра. Правя го, с цел да покажа на хората, че би трябвало да бъдат подготвени, когато имунизирането към този момент е допустимо - няма от какво да се притеснявате. Очаквам и втората доза. Това се отнася и за Джил, която беше имунизирана по-рано през днешния ден. Едно е имунизацията да се появи в болничното заведение. Съвсем друго от флакона, през иглата в ръката. Има милиони хора, които ще се нуждаят от нея - работещите на 1-ва линия на 1-во място. Но желая да Ви благодаря за всичко, което вършиме ", съобщи Байдън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР