Снимка: PexelsБританското разузнаване счита за правдоподобна версията, че причината за

...
Снимка: PexelsБританското разузнаване счита за правдоподобна версията, че причината за
Коментари Харесай

Великобритания смята, че Ковид е тръгнал от Уханския университет

Снимка: Pexels

Британското разузнаване смята за правдоподобна версията, че повода за пандемията от COVID-19 е приключване на ковид от Уханския институт по вирусология в Китай. Това оповестява вестник " Сънди таймс ", позоваваки се на източници в спецслужбите на кралството.

Пекин отхвърля институтът да е източник на вируса.

Британски сътрудници от разузнаването в този момент считат, че е допустимо пандемията да е почнала с приключване на ковид от китайска изследователска лаборатория. При доста изостряне на напрежението с Пекин, те проверяват допустимо приключване от Уханския институт по вирусология, написа " Сънди таймс ".

Изданието показва, че първоначално западните разследващи служби са смятали за малко евентуална версията за лабораторен генезис на ковид, само че тази позиция се трансформирала. Освен това " Сънди таймс " показва мнение на източник от американското разузнаване.

Според него, в случай че повода за възникването на инфекцията не се откри тя може да се повтори още веднъж. По-рано тази година, интернационалните специалисти посетиха Китай с цел да изяснят произхода на новия кронавирус.

Според отчета им от месец март, най-вероятен е сюжетът за предаване на болестта от животно на животно и след това на човек. Експертите считат, че лабораторният генезис е минимум евентуалната догадка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР