Снимка ПетелЛегендата на Черно море Пламен Ганев ще бъде награден

...
Снимка ПетелЛегендата на Черно море Пламен Ганев ще бъде награден
Коментари Харесай

Награждават легенда преди Спартак – Тервел. Елитен рефер свири мача

Снимка „ Петел ”

Легендата на Черно море Пламен Ганев ще бъде награден преди неделния мач Спартак – Септември (Тервел) от 17 часа на стадион „ Спартак ”.

Двубоят ще е финален като пратеник за 65-годишния Ганев и преди него той ще получи плакет от шефа на ЗС на БФС Варна Георги Мричев.

Пламен Ганев е младеж на Добруджа, а през сезон 1975/1976 играе 11 мача за Спартак в елита. След това се връща в родния Добруджа, където остава три години, преди да премине в Черно море.

С екипа на „ моряците ” Пламен Ганев се утвърждава като като дясно крило и главен състезател, и е част от тима, който приключва четвърти при майсторите през сезон 1981/1982.

Това е второто най-хубаво класиране в историята на Черно море в „ А ” група, в този момент ефбет лига.

Разбра се още, че дуелът на спартаклии с тервелци е поверен на Ивелин Занев от Русе. От този сезон той към този момент е управляващ арбитър и в елита, и чака първото си предопределение. Иначе през последните 7 сезона Занев свири срещи и във Втора лига.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР