Снимка: Петел, архивДимитър Бербатов тръгна на обиколка из страната. Както

...
Снимка: Петел, архивДимитър Бербатов тръгна на обиколка из страната. Както
Коментари Харесай

Бербатов тръгна на обиколка из страната

Снимка: Петел, списък

Димитър Бербатов потегли на обиколка из страната. Както е известно, той е претендент за президент на БФС. Бившият нападател се срещна с клубовете от Пловдивски район. Бербо и Петър Величков се видяха с представители на повече от 50 клуба на трибуната на стадион “Марица ”. 

 
“Кампанията ни е открита и една от задачите ни е да се забележим с тимовете в България. В момента сме в Пловдивски район. Поканихме ги, с цел да поговорим, да ни изслушат още веднъж. Да има един тип разговор, с цел да може да започва смяната. И по-късно всеки да си реши дали си заслужава или са удовлетворени от моментното положение ”, сподели Бербатов. 

“Шансът е огромен да има Конгрес преди февруари, тъй като задачата на срещите е да покажем, че би трябвало да има ексклузивен конгрес. Важно е да се срещнем с тимовете, да засвидетелстваме уважението си, да ги изслушаме и да им показва концепциите си персонално. Програмата ни я вършим в придвижване, следва ни да организираме срещи в Благоевградски район. София и още други места. Важно ми е да се забележим с хората, по какъв начин ще реагират, какво имат да кажат и ще си направя някакви заключения. Програмата ни е отворена, тъй като, когато приказваш с хората, могат да се родят нови хрумвания или мнение, за което ние не сме се сетили, тъй като съм надалеч от мисълта, че знаем всичко ”, сподели още Димитър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР