Снимка: novini.bgОставката винаги си нося в джоба и съм готов

...
Снимка: novini.bgОставката винаги си нося в джоба и съм готов
Коментари Харесай

Ивайло Московски: Оставката винаги си нося в джоба

Снимка: novini.bg

Оставката постоянно си нося в джоба и съм подготвен постоянно да си я дам, само че не бих дал отговор на този ултиматум. Това заяви Ивайло Московски по време на брифинг.

Припомняме, по-рано през днешния ден от БСП поискаха оставката на управлението на БДЖ.

Не намирам учредения, с изключение на дребнотемията, да желая и оставките на сътрудниците си, каза  той. 330 милиона лв. са към днешна дата отговорностите на сдружението, сподели още Московски. Когато Българска социалистическа партия са управлявали сдружението е имало 800 милиона загуби, уточни той.

Няма по какъв начин финансовите индикатори на едно сдружение при корупция да се усъвършенстват, разяснява министърът.

Ремонт на локомотиви не се прави, съобщи транспортният министър. Те минават на санитарни обслужвания. Заблудата, която постановат сътрудниците от Българска социалистическа партия е, че се вършат поправки. Благодарение на Българска социалистическа партия е затворен и последният цех за поправки на локомотиви в България, тъй че няма къде да ги ремонтираме, сподели той.

В момента БДЖ малко по-малко се стабилизира, за разлика от преди години, когато се говореше за банкрут, уточни още той.

По време на ръководството на Българска социалистическа партия няма задържани от ДАИ. Защо единствено при ГЕРБ арестуват, което мигновено значи, че няма политически чадър, разяснява министарът, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР