Снимка на премиера в оставка Кирил Петков и семейството му

...
Снимка на премиера в оставка Кирил Петков и семейството му
Коментари Харесай

Кирил Петков на плаж Корал: С или без охрана от НСО?

Снимка на премиера в оставка Кирил Петков и фамилията му от плажа " Корал " провокираха вълна от мнения във " Facebook " групата " Да запазим Корал ".

Главна причина за словесните престрелки станаха телохранителите на Петков.

" Какво стана с обещанието, че ще се движи свободно измежду хората ", пита жена, а друга ѝ дава отговор: " Той това и прави, Корал не е Евксиноград ".

" Има си закони и правила. Те дефинират изискванията за защита, а не желанието на премиера. Ако ви интересува може да ревизирате ", отбелязва човек в идващ пост.

За всеобщо удивление самият Кирил Петков внезапно се включва в оживената полемика с поста:

" Наско, човек, обади се, в случай че си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се веселя да съм тук и дори да разгледаме изложбата ".

Въпросният Наско е модераторът на групата " Да запазим Корал " - Атанас Русев.

Всъщност това е индивидът, направил най-вече плажът да не бъде застроен, само че ето по какъв начин той дава отговор на премиера в оставка.

" Много е тъжна картинката, в която един министър председател върви по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се натрупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат. Това ми замязя доста на един различен министър председател от близкото минало... Няма по какъв начин да съм част от това. Изключително сериозен съм и счетох, че няма потребност те посрамвам пред хората с простоватия си и непосредствен изказ. Може да си пишете и 5-ци и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта запазване на Природата, запазване на Горите, запазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани грубо. И няма поправителни. " Корал " е знак на битката ни за запазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех, какво тъкмо вършиме на този плаж. И е отлично, че след толкоз години другарство, си приказваме през " Facebook ". Наздраве! ", написа Русев.

Веднага по-късно Петков му дава отговор: " Звъннах ти! ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР