Снимка на коли, споделена в една от групите във Facebook,

...
Снимка на коли, споделена в една от групите във Facebook,
Коментари Харесай

Ламбо и Вартбург рамо до рамо в София СНИМКИ

Снимка на коли, споделена в една от групите във Фейсбук, събра десетки мнения и провокира голям брой страсти. Кадърът е сниман някъде в София, а на него виждаме старичък " Вартбург ", който е паркиран паралелно със синьо " Ламборгини ".

Хората не остават равнодушни към тази фотография и мненията не закъсняват. Вижте част от тях:

" Страна с общество от " южноамеринкански " вид - Ламборгини изпреварва каруца по разрушен път! ", написа Димо Дренчев

" Дедо и внуче ", отбелязва Вал Еца.

" Хубава фотография! Две напълно разнообразни генерации, разграничени от няколко ери. Интересното е, че и двете коли имат сантиментална стойност. Щеше да е забавно, в случай че са на един притежател... ", написа Павлин Банчев.

" И двете коли са доста редки, изключително едната ", прибавя Пеко И.

Бърза информация в един от известните уеб сайтове за автообяви демонстрира фрапиращата разлика в цените на двете возила. Оказва се, че цената на " Вартбург " -а е ниска, само че най-евтиният екземляр може да е Ваш за цели 2200 лв., а най-скъпият за към 3000 евро. В уеб страницата има и надалеч по-евтини модели, които са надалеч по-нови и съвременни.

Колкото до цената на италианския звяр, до който е паркиран " Вартбург " -а, тя сигурно не е за всеки. Най-достъпната цена на моделите, които се продават на българския пазар, стартира от впечатляващите 320 000 лв. - освен това за модел, който е втора употреба.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР