Изтекъл документ PSNI, публикуван на стената срещу офиса на Шин Фейн в опит за сплашване, казва партията

...
Снимка на г-н Кели и заплашително съобщение бяха публикувани до
Коментари Харесай

Снимка на г-н Кели и заплашително съобщение бяха публикувани до документа.

„Това е много очевиден опит на дисиденти републиканци да ме сплашат", каза той.

"Още по-зловещо е, че това е много публична индикация, че дисидентите имат достъп до чувствителната информация в документа за изтичане на данни, следователно представлява много реална заплаха за служителите и участващия цивилен персонал.

„Разбира се, докладвах за този инцидент на PSNI и бих призовал всеки, който има информация, да предостави тази информация.

„Шин Фейн представлява огромното мнозинство от хората в националистическата общност и ние със сигурност няма да бъдем уплашени от дисидентски групи, които практически нямат подкрепа и които не предлагат нищо друго освен смущение и заплахи в опит да се направят значими.

Атака в Омаг: Възпоменателна служба се провежда в Северна Ирландия на 25-ата годишнина от смъртоносната бомбардировка

„Те трябва да се разпуснат и да прекратят анти- обществени дейности."

Около 10 000 служители и служители бяха засегнати от нарушаването на данните на PSNI.

Инцидентът се случи, когато PSNI отговори на искане за свобода на информацията, търсейки броя на служителите и персонал от всички рангове и степени в цялата организация.

В отговор на това искане беше вградена таблица, която съдържаше данните за ранга и степента, но също така включваше подробна информация, която прикачваше фамилията, инициала, местоположението и отдели за всички служители на PSNI.

Данните са били потенциално видими за обществеността между два и половина до три часа.

Представителен орган за служители каза, че са били останаха „шокирани, ужасени и на практика ядосани“ от пробива.

Полицията в Северна Ирландия е под заплаха от терористи, като текущото оценено ниво на заплаха е тежко, което означава, че нападение е много вероятно.

Старши детектив Джон Колдуел беше сериозно ранен, когато беше прострелян от въоръжени мъже в спортен комплекс в Co Tyrone през февруари.

Главният полицай на PSNI Саймън Бърн каза по-рано тази година, че получава брифинги почти всеки ден за заговори за нападение и убийство на неговите офицери, добавяйки, че продължаващата заплаха от дисиденти републиканци остава „истинска тревога“.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР