Снимка на британски престъпник обиколи социалните мрежи и подлуди хиляди

...
Снимка на британски престъпник обиколи социалните мрежи и подлуди хиляди
Коментари Харесай

Снимка на секси престъпник подлуди хиляди жени

Снимка на английски нарушител обиколи обществените мрежи и подлуди хиляди дами, оповестява The Independent, представен от БГНЕС.

Подобно на американския си "брат по орис " Джеръми Мийкс, 37-годишният Джонатан Кейхил стана прочут с фотографията, която полицията разгласява след ареста му.

Кейхил е задържан и наказан за обир. След известно време той е освободен условно, само че в края на януари нарушава изискванията за освобождение и бяга.

Jonathan Cahill’s looks led to West Yorkshire Police being flooded with messages such as: ‘If I find him, can I keep him?’
— The Independent (@Independent)
Полицията на Западен Йоркшир разгласява негова фотография, направена след първото задържане, само че вместо да получи сигнали за местоположението на Кейхил, той печели цяла войска от почитателки.

Благодарение на атрактивния си външен тип 37-годишният мъж мигновено се трансформира в „ най-секси нарушителя “ във Англия и хиляди дами започнаха да обсаждат уеб страницата на полицейското ръководство, признавайки любовта си към обирджията.
Имам и белезници “, написа една от британките, очаровани от Кейхил.„ Ако го намеря, мога ли да го запазя за себе си? ", пита друга.„ Надявам се да не замръзне там? Имам свободна стая, в случай че желае... и чифт белезници “, написа трета.
Жените признават, че били привлечени от верните черти на лицето на нарушителя, атлетичната му фигура и „ пронизително сините очи “. Мнозина го разказват като "фитнес нарушител " и "престъпно полов ".

Bill & Carolyn - British police shared a picture of convicted burglar Jonathan Cahill’s mug shot, & it generated over 95,000 comments including;

“Daddy I’m in love with a criminal!”
“I mean he has committed a crime.. but dang!!!!”
“I have handcuffs.”
— Coast 101.1 (@coast1011)
За смут на фенките, които се надяваха да намерят Джонатан Кейхил, полицията на Западен Йоркшир съумя да го залови и да го върне в пандиза в границите на една седмица. Това събитие обаче не накърни интереса към обирджията.

„ Предложението ми да го държа под домакински арест с мен, в случай че пандизите са претъпкани, остава в действие “, напомня почитателка.

Служителите на реда считат, че неочакваната пристрастеност на английските дами към Кейхил е помогнала за задържането му във допустимо най-кратък период, защото фотографията му се е популяризирала в обществените мрежи за броени часове и е било просто невероятно да се скрие толкоз дълго време с такава известност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР