Снимка на асеновградската фотографка Мария Тодорова-Марчева е сред отличените на

...
Снимка на асеновградската фотографка Мария Тодорова-Марчева е сред отличените на
Коментари Харесай

Портрет на асеновградска фотографка е сред най-добрите в света

Снимка на асеновградската фотографка Мария Тодорова-Марчева е измежду отличените на 45-ото издание на фотографския конкурс „ Child 2021`Zajecar” в Сърбия. Зимният кадър е запечатал дребната хубавица Дария Далакова, също от Асеновград, написа

„ Ние двамата с артиста водещ и в последно време превъзходен фотограф Владимир Карамазов отсрамваме България измежду наградените. Имаше десетки хиляди фрагменти изпратени за журиране, жури от 5 страни (без българи)”, показа тя с почитателите си.


Снимката на дребната Далия

Мария взе участие в състезанието с 4 портрета, които журито приема, тъй като покриват естетическите и механически критерии на Световната асоциация за артистична снимка FIAP.

Победител на целия конкурс, който включва и други подкатегории, е Майкъл Страпец от Ирландия. Той персонално поздравява асеновградчанката за фрагмента.

„ Снимките в снеговалеж нямат нищо общо с,,нормалното " снимане, нямаш изсъхнало място по себе си. Но си струваше страстта и това, че тази фотография обикаля света в редица към този момент изложения, разпечатана е в доста печатни издания и е разпознаваема в целия свят! За мен е чест”, описа още Мария.


Снимката на артиста Владимир Карамазов в същия конкурс също е измежду най-добрите
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР