Снимка Метрополитен.бгСкандал в метрото коства работата на полицай, след като

...
Снимка Метрополитен.бгСкандал в метрото коства работата на полицай, след като
Коментари Харесай

Полицай удря и влачи младеж без маска на метростанция Европейски съюз в София

Снимка Метрополитен.бг

Скандал в метрото коства работата на служител на реда, откакто служителят влачил по земята юноша без маска. Инцидентът е станал на метростанция " Европейски съюз ". По случая върви инспекция, заяви.

Полицаят блъснал 16-годишния младеж в София поради липса на защитна маска.

16-годишният възпитаник е влезнал в метростанцията без защитна маска на лицето. Това е било видяно от униформения чиновник на Министерство на вътрешните работи, който е направил забележка на младежа. Последвал е скандал, а ученикът е блъснал с колелото си леко служителя на Министерство на вътрешните работи. В отговор той е задържал момчето, блъснал го е и е почнал да го влачи по земята към стаята на метростанцията, в която по принцип има полицейско наличие.

По-късно след случая младежът е подал тъжба против дейностите на служителя. Заради случая в Столична дирекция на вътрешните работи е назначена инспекция със заповед на шефа на службата старши комисар Георги Хаджиев.

Служителят е отхвърлен от работа. Изясняват се аргументите за случая.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР