Снимка и видео: Да, България, фейсбук, архивНова блокада на Орлов

...
Снимка и видео: Да, България, фейсбук, архивНова блокада на Орлов
Коментари Харесай

На протеста тази нощ: Блокиран е Орлов мост

Снимка и видео: Да, България, фейсбук, списък

Нова обсада на Орлов моста тази нощ. Всичко се случва ден преди предстоящото на следващия ден пето Велико национално въстание.

Планираното за на следващия ден следващо " велико национално въстание " против държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриоти е съществена тематика на в 99-ата вечер на митинги в центъра на София. Организаторите от тъй наречените " отровно трио " оповестиха, че ще има " неприятна изненада " за ръководещите. Арман Бабикян обаче не посочи каква. Допълни обаче, че митингите няма да спрат и след " стоте дни избор на съмнение ", предава БНР.

Бабикян добави, че нищо в страната не се е трансформирало от студентските митинги преди 30 години, в които и той е взел участие. На трибуната през днешния ден приказваха и част от участниците в студентските митинги тази заран пред ректората на Софийския университет. Те приканиха своите сътрудници да се включат в митингите против държавното управление. " Утре ще се написа историята ", споделиха от трибуната оратори. 

От " Отровното трио " насочиха закана да съдят представител Спас Гърневски от ГЕРБ за днешно изявление в Народното събрание, където е нарекъл триото " Изпълнителни шефове на метежа, финансиран от комунистически олигарси ". " Благодарение на сходни изявления Детската онкохематология на ИСУЛ или ще успее да се пребори с левкемията, или няма да страда от липса на средства за задачата ", написа адв. Николай Хаджигенов в интернет. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР