Снимка Флагман.бгВместо благословия папата донесе неприятности за фермерите от Пловдивско.

...
Снимка Флагман.бгВместо благословия папата донесе неприятности за фермерите от Пловдивско.
Коментари Харесай

Лошо предзнаменование: Суха градушка паднала край Пловдив заради папата! Забранили ракетите за разкъсване на градоносните облаци

Снимка Флагман.бг

Вместо благословия папата донесе неприятности за фермерите от Пловдивско. Силна градушка падна в понеделник в региона. Пострада зеленчуковата годишна продукция в селата Калояново, Песнопой и Дуванлий, оповестява Българска национална телевизия. 

Размерът на градушката беше сред сантиметър и два, което беше задоволително да унищожи насажденията. Големите масиви, засети със зърнени култури в региона са застраховани, само че по-малките стопани ще би трябвало да засаждат още веднъж други култури. 
Ледени парчета с размера на царевични зърна пък са паднали в Раковски. Оказва се, че градоносните облаци е можело да се разпилян, само че на чиновниците от Регионална дирекция " Борба с градушките " – Пловдив е било неразрешено да изстрелват ракети, с цел да не смутят спокойствието на светия отец.
„ Докато не се снеме възбраната, не стреляме, тъй като е рисково. Когато тя са за къс интервал, не е проблем, само че в случай че е за по-дълго време, както в тази ситуация, се стига до противоположния резултат – до по-голямо градообразуване “, съобщи пред камерата на националната телевизия шефът на Регионална дирекция " Борба с градушките " – Пловдив Никола Ковачев.
   

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР