Снимка Флагман.бгПолицаи арестуваха за пореден път брата на известния актьор

...
Снимка Флагман.бгПолицаи арестуваха за пореден път брата на известния актьор
Коментари Харесай

Криминалисти арестуваха брата на Рачков, откриха дрога в апартамента му

Снимка Флагман.бг

Полицаи арестуваха за следващ път брата на известния артист Димитър Рачков – Петър, научи Флагман.бг от чудесно осведомени източници. Бургаски криминалисти нахлули през вчерашния ден, към 18:00 ч., в жилището на черната овца в семейство Рачкови в жк „ Възраждане “.

Ченгетата направили претършуване в жилището по сигнал. При обиска чиновниците на реда разкрили минимално количество синтетична дрога и закопчали брата на известния комедиант.

Петър обяснил пред проверяващите, че опиатите не са негови. Пикото било намерено в женско яке, благосъстоятелност на гостенка на Рачков. Истинността на тази теза обаче занапред ще се открива.

Бургазлията не изкарал дълго време в РУП-а, като е пуснат единствено след час. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Припомняме, че това не е първият арест за опиати на Петър Рачков. Той бе закопчан преди година при спецакция край жк „ Меден рудник “.  При последвало претършуване в помпена станция в с. Черни връх пък е открита нарколаборатория. Полицията обаче не съумя да свърже Рачков със синтетиката и по тази причина казусът е пред неуспех.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР