Снимка Флагман.бгНе ми е проблем да публикувам и суровите кадри

...
Снимка Флагман.бгНе ми е проблем да публикувам и суровите кадри
Коментари Харесай

Бургазлията, монтирал видеото от ОДЗ „Брезичка“: Мога да пусна и суровите кадри, на тях не се вижда нещо по-различно

Снимка Флагман.бг

Не ми е проблем да обявявам и суровите фрагменти от ОДЗ „ Брезичка “. На тях не се вижда нещо по-различно от публикуваното видео. Това сподели пред Флагман.бг Константин Никитов по отношение на изказванията на госпожа Милена Иванова, която упрекна разпространителите на скандалните фрагменти, че инсталирали единствено най-лошите снимани моменти, написа Флагман.бг.

„ Това ще бъде в неин минус, в случай че бъдат оповестени суровите фрагменти. Аз имам 10 клипа по 10 минути. Само си представете щом за 6 минути виждаме толкоз скандални неща, какво ще демонстрират другите фрагменти! На мен не ми пречи да ги обявявам, само че са дълги и никой няма да ги изгледа. На тях не се вижда никаква единодушие сред въпросната учителка и възпитателите, както тя твърди “, изясни Никитов.

Бургазлията добави, че датите на фрагментите, които се виждат в клипа, не са действителни. Те са снимани в границите на два дни преди няколко дни.

Никитов се добрал до суровите фрагменти от негова колежка и близка другарка. Идеята била да се инсталира видеото и с него родители да нападат детската градина, когато госпожа Иванова е на работа. Кадрите обаче изтекли в обществените мрежи още късно нощес.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР