Снимка Флагман.бгМузикантът от Бургаската опера Любен Младенов, който подлуди бургазлии

...
Снимка Флагман.бгМузикантът от Бургаската опера Любен Младенов, който подлуди бургазлии
Коментари Харесай

Похитителят на деца Любен се разхожда в центъра на Бургас, опасен ли е?

Снимка Флагман.бг

Музикантът от Бургаската опера Любен Младенов, който подлуди бургазлии точно на 1-ви май, а по-късно се опита да отвлече деца, още веднъж се разхожда на независимост. Той е видян от кореспондент на bMT на централната ул „ Александровска “, пред Община Бургас, написа Флагман.бг.

Любен би трябвало да е в Психото в Бургас, където да получи съответно лекуване. Той подписа съглашение с прокуратурата, че ще се лекува непринудено, в противоположен случай трябваше да е в ареста поради изцепките, вдигнали на крайник полицията по време на първомайския концерт, проведен от Българска социалистическа партия.  Тогава той се просна по очи пред натрупалото се голям брой. Малко по-късно пък се опита да отвлече деца от ул. „ Александровска “. Часове по-късно Любен е сгащен от ченгетата в храм „ Св. св. Кирил и Методий “, където се е държал несъответстващо и крещял на миряните.

Флагман.бг се свърза с прокуратурата, с цел да разбере каква е повода Любен да се разхожда на независимост. Оттам дадоха отговор, че ангажимент на лекарите от Центъра за психологично здраве-Бургас е да му назначат режим за лекуване. Те преценяват по какъв начин реагира на медикаментите. Ако не е рисков, може да е на свободен режим.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР