Снимка Флагман.бгЛиляна Радева, която през юни ще навърши 69 години,

...
Снимка Флагман.бгЛиляна Радева, която през юни ще навърши 69 години,
Коментари Харесай

68-годишна се закле като депутат за първи път, друга излиза и се връща три пъти в този парламент

Снимка Флагман.бг

Лиляна Радева, която през юни ще навърши 69 години, стана за първи път народен представител. Днес тя се закле като депутат от софийския 23-и изборен регион, написа флагман.бг.

Радева влезе в Народното събрание на мястото на Данаил Кирилов, който предходната седмица бе определен за министър на правораздаването.

Едновременно с нея клетва постави и Ралица Добрева. Любопитен миг е, че Добрева стана народен представител за трети път в това Народно заседание.

Първо тя влезе в Народното събрание, когато Ивайло Московски бе определен за министър в държавното управление „ Борисов 3 ”.

След това Московски подаде оставка, върна се като народен представител, а Ралица Добрева трябваше да излезе от Народното събрание. Впоследствие Ивайло Московски обаче също напусна, с цел да заеме интернационална служба. Така Добрева още веднъж се завърна в Народното събрание.

Миналата седмица обаче пълномощията й бяха прекъснати поради Цецка Цачева, която трябваше да стане народен представител след оставката й като министър на правораздаването.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обаче разпоредил на Цачева да се откаже от Народното събрание.

Така Ралица Добрева през днешния ден още веднъж се завърна като народен представител и постави клетва дружно с новобранката Лиляна Радева.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР