Снимка: Флагман.бгАндрея Влаев, убил прочутата бургаска ясновидка Валерия, е издъхнал

...
Снимка: Флагман.бгАндрея Влаев, убил прочутата бургаска ясновидка Валерия, е издъхнал
Коментари Харесай

Андрея, убил прочутата бургаска ясновидка Валерия, издъхна в затвора

Снимка: Флагман.бг

Андрея Влаев, умъртвил фамозната бургаска ясновидка Валерия, е умрял тази заран в пандиза, научи Флагман.бг от извънредно меродавен източник .

Влаев излежаваше 16-годишна присъда за убийството на брачната половинка си, която целия град познаваше като „ врачката с патериците “. Валерия бе феномен и славата й се носеше из цяла Югоизточна България, само че се оказа, че зад фасадата на известна ясновидка, в действителност стои жена с извънредно тежък темперамент.


Валерия бе убита през лятото на 2012 година

По делото, което Флагман.бг следеше през 2013 година, стана ясно, че Валерия постоянно пребивала дребничния Андрея.  Влаев не издържал на издевателството и през лятото на 2012 година напуснал ясновидката, местейки се да живее в манастира „ Свети Георги “ в Поморие, където бил готвач.

Склонен от децата си той се връща при Валерия, само че на 23 август 2012 година не устоя на следващите нервни прояви на жена си и в миг на гвян стоварва 5-килограмова гира върху главата й, удря я още два пъти с тежка движимост. Врачката издъхва незабавно, а сащисаният Андрея незабавно звъни в полицията и се предава. Пред съда той изиска леко наказване, за „ да не издъхне в пандиза, а почине в дома си “.

Андрея разви тежко онкологично заболяване, изиска да излезе, само че е неуместно да бъде освободен едвам 24 месеца след влизането в действие на 16-годишната си присъда. Зад решетките му положително лекуване и  химеотерапия. В последните месеци обаче положението му се влошило и тази заран той издъхна в пандиза.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР