Снимка флагман.бг32-годишният Вангел Радев, който прокуратурата в Руската федерация издирва

...
Снимка флагман.бг32-годишният Вангел Радев, който прокуратурата в Руската федерация издирва
Коментари Харесай

Вижте невероятната история на издирвания руснак, заловен в Бургас. Избягал под носа ченгетата в страната си по чудат начин

Снимка флагман.бг

32-годишният Вангел Радев, който прокуратурата в Руската федерация търси за наркорапространение, живеел в бургаския ж.к.Изгрев от 6 години и твърди, че работил като аниматор и екскурзовод, написа флагман.бг.

``
реклама

 Вангел бе хванат преди няколко дни от група „ Издирвания ” на отдел „ Криминална полиция ” към ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Грози сериозна присъда до 20 години затвор за наркоразпространение. 

Информацията, която е пристигнала при българските управляващи е нищожна, съмненията са, че щом съветската страна упорства мощно екстрадицията му и го търси с алена бюлетина на Интерпол, значи Вангел е значим състезател на наркопазара.

Самият той обаче твърди, че е почтен и даде необичайно пояснение за какво го търсят управляващите в родината му.

По думите му през 2012 година си поръчал 10 грама дрога по интернет, само че пристигнала 200 грама. Щом отворил пакета го арестували, само че до момента в който претърсвали дома му той изискал да изпуши една цигара, очевидно като последно предпочитание на арестувания, съветските ченгета му разрешили, свалили белезниците и тогава той духнал под носа им.

След това почнал странствуване през Киргистан, Турция, Гърция, Македония и влезнал в България. Настанил се в жилището на татко си в бургаския ж.к.Изгрев и в случай че може да му се има вяра в последните шест години си изкарвал хляба с почтен труд.

В това време той основал семейство, през днешния ден даже има малко детенце. Пред Окръжния съд Вангел бе представляван от Росен Кожухаров, който пледира да бъде пуснат с подписка или под домакински арест, само че съдът изрично отхвърли. Според магистратите, откакто Вангел е обиколил толкоз доста страни съществува действителна заплаха да избяга от страната ни и да се укрие за повторно от правораздаването.

До два месеца ще бъде прегледано и настояването на Руската федерация за екстрадицията му. Няма учредения той да не бъде предаден на правораздаването в родната си страна, а както наподобява там го грози сериозна 20-годишна присъда. За същото, съгласно българския Наказателен кодекс наказването е от 3 до 12 години, само че постоянно е и под минимума.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР