Снимка Флагман.бг31-годишният приятел на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго поиска

...
Снимка Флагман.бг31-годишният приятел на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго поиска
Коментари Харесай

Лъскавата Софи Маринова се появи в съда в Айтос, ще брани гаджето си Гринго

Снимка Флагман.бг

31-годишният другар на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго изиска фолк дивата да го съставлява в съда. Той е наел един от най-хубавите и уважавани юристи в Бургас – Красимир Кацарски, само че пожела  с изключение на него и певицата да го пази, предава кореспондент на Флагман.бг, а Софи Маринова, в случай че се има вяра на визитката й в Уикипедия, е приключила едвам 8-и клас в етрополско село. 

За страдание на Маринова обаче съдът отхвърли молбата й да съставлява Гринго. Заедно с него пред Темида ще застане още един обвинен - Стефан Сливков.

По време на разпита в съда Софи Маринова описа:

" Живеем дружно от 2 години на фамилни начала, нямаме брак, тъй като към този момент не е съвременно ", бяха първите думи на чалга иконата. Цяла България и Европа знае, че сме артисти и работим дружно. Имаме контракти за задължения. Живеем по целия свят. Ан 18-ти септември ме оперираха в УМБАЛ " Дева Мария " в Бургас ", Тодор от самото начало ми беше компаньон в болничното заведение. Като семейство приходите ни са междинни. Ще можем да платим 10-15 хиляди гаранция. 

Гринго е задържан през нощта в петък против събота. Полицаи щурмували къщата му в ромската махала в Айтос и изкарали с белезници гаджето на Софи Маринова. Днес стана ясно, че карцерът е поради изнудване на известния айтоски предприемач Асен Атанасов-Акиф.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР