Снимка фейсбукАмериканският президент Доналд Тръмп реагира на документи, написани от

...
Снимка фейсбукАмериканският президент Доналд Тръмп реагира на документи, написани от
Коментари Харесай

Тръмп с гневен пост в Туитър: Нямаше никакъв сговор с Русия

Снимка фейсбук

Американският президент Доналд Тръмп реагира на документи, написани от някогашния шеф на Федералното бюро за следствие (ФБР) Джейм Коми, които се появиха в американските медии, откакто бяха изпратени в Конгреса на Съединени американски щати от Министерството на правораздаването, написа Блиц.

Документите, които Коми е написал, с цел да запази списък за срещите си с Тръмп, разказват събитията, свързани с следствието на намесата на Русия в американските президентски избори през 2016 година, по-късно разширено, с цел да включи и вероятното възпрепятстване на правораздаването от страна на президента.

" Документите на Джеймс Коми таман излязоха на бял свят и демонстрират ясно, че не е имало НИКАКЪВ СГОВОР (с Русия) и НИКАКВО ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ (на правосъдието). Също по този начин той е разкрил класифицирана информация. УАУ! Ще продължи ли ловът на вещици? ", написа американският държавен глава в профила си в " Туитър ".

На 10 април Тръмп разгласи цялостен лов на вещици и кое нещо е мъртво.
 



Тръмп уволни Коми през предходната година, само че твърди, че следствието за намесата на Русия в негова изгода не е бил претекстът за уволнението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР