Снимка: фейсбукУспяхме да организираме производство на предпазни шлемове с фирма

...
Снимка: фейсбукУспяхме да организираме производство на предпазни шлемове с фирма
Коментари Харесай

Иван Портних: Успяхме да организираме производство на предпазни шлемове с фирма от Варна

Снимка: фейсбук

„ Успяхме да организираме произвеждане на защитни шлемове с компания от Варна. Днес на място видях първите подготвени бройки. Екипът от млади и виновни хора сътвори бърза организация “. Това заяви във Facebook кметът на Варна Иван Портних.

Първата партида ще е подготвена на следващия ден и незабавно ще бъде изпратена на хората, които са на първата линия с битката с ковид – лекари, медицински сестри, служители на реда, обществени служащи, доброволци. С тях ще бъдат подсигурени и екипите, които са на КПП-та на входовете на Варна, написа tribune.bg.

В композиция с маска, шлемовете са положително средство за предотвратяване и неразпространяване на вируса.

„ Успяхме да организираме други варненски компании, които от седмица шият защитни маски и защитни дрехи. Благодаря им, че не спекулират с цените и вършат всичко допустимо да обезпечат оптимално количество продукция. До дни чакаме и огромна пратка на маски от чужбина.  Благодаря на хората, които ни спомагат интензивно в доставките и производството на дезинфекционни материали. Предстои да осигурим второ зареждане на домоуправителите на етажните собствености, които дават отговор за поддържане на хигиена във входовете на кооперациите. Графиците се изготвят от районните администрации. При приемането, хората още веднъж би трябвало да бъдат деликатно инструктирани за метода на прилагане на препаратите. Грижете се за себе си и за околните си, помагайте си. Бъдете здрави! “, прикани Портних.  



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР