Снимка , ФейсбукНа последните избори в смесените региони зад набъбващия

...
Снимка , ФейсбукНа последните избори в смесените региони зад набъбващия
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Идва зима, четвърта ковид вълна и хилав парламент

Снимка, Facebook
" На последните избори в смесените райони зад набъбващия резултат на Има Такъв Народ витаеше сянката на Движение за права и свободи. Днес сянката изпълзя на ярко и общително оказа помощ индивидът на Бисеров да стане парламентарен началник. След няколко дни с ДПС-съдействие ще се образува държавно управление с оправданието за заедност и рестарт на държавността. Както се споделя, годежът е реалност, следва гражданският брак. " - изрази възмущението си във Facebook от новите ръководещи Цвета Караянчева. 

" Къде обаче са тези протестни партии със остарели муцуни, които се обявяваха за флагмани в битката със статуквото? Онези герои от Росенец, които пиха кафе и иронизираха, че желаят Доган да им даде парче от баницата. Нещо им се пречупи жестокостта. Или към този момент усещат усета на баницата? После ще изясняват, че не желаят места, а единствено политики.

Само със стойки и чалъми, сделки и обети няма да ни изкарат от задаващата се рецесия, няма да ни излекуват като гонят и наскърбяват нашите медици, няма да ни вкарат в Шенген единствено с но бала и шоу стратегии. Идва зима, четвърта коронавирус вълна и недъгав парламент, а какво държавно управление към момента не знаем, само че се досещаме и по тази причина макар лятната горещина ни побиват тръпки. "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР