Снимка Фейсбук, Мая МаноловаНито страх от Бог, нито срам от

...
Снимка Фейсбук, Мая МаноловаНито страх от Бог, нито срам от
Коментари Харесай

Мая Манолова: Борисов си вярва, че е Спасителят и че няма кой да го накаже

Снимка Facebook, Мая Манолова

" Нито боязън от Бог, нито позор от хората има Борисов! " - написа Лидерът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова във Facebook. Тя изрази на персоналния си профил възмущението си от изказвания на премиера на България Бойко Борисов по отношение на нея.

" Кафевият му официозен уебсайт и пожълтелите медии на властта са в такава суматоха от обединяването на Изправи се.БГ и Отровното трио, че дни наред към този момент пишат по какъв начин Борисов ме бил излекувал от рак и по какъв начин съм се развеждала с Ангел. Как човек като Борисов, прочел една книга, ще излекува който и да било от простуда, камо ли от рак, се запитвам.
Вярва си, че е " Спасителят " и че няма кой да го накаже - положение, познато на медицината.
Трябва да го отчайвам и за здравето, и за брака ми - задоволително съм здрава и ще се изправя против него на изборите. И не, не се развеждаме с Ангел. Изкарахме светли празници двамата дружно с децата ни. И щастливи, както се вижда от фотосите, които публикувахме в новогодишната нощ.
Че живеел " самичък като куче " се изрази за себе си Борисов. Негова си работа. Дано са му останали близки да му съчувстват.
Нервен е. В суматоха брои последните си дни като министър председател. Прислугата му ще броим през пролетта - има-няма до Великден дали ще са се отрекли от него по няколко пъти. Голям Великден идва, Борисов. Изправи се! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР