Снимка: Фейсбук Бил ГейтсОтново Бил Гейтс се изказа за кризата

...
Снимка: Фейсбук Бил ГейтсОтново Бил Гейтс се изказа за кризата
Коментари Харесай

Бил Гейтс предрече тежки месеци заради коронавируса

Снимка: Facebook Бил Гейтс

Отново Бил Гейтс се изрече за рецесията с Ковид. Според него идващите седмици и месеци ще са много тежки:

По време на присъединяване си в телевизионно шоу той изясни, че се чака вирусът да стартира да се популяризира по-активно, защото през зимата хората прекарват повече време на закрито.  Освен това в обществото се следи известна отмалялост от осъществяването на разнообразни правила, свързани с профилактиката против разпространяването на Ковид-19.

Някои неща, които хората се постанова да вършат, като да вземем за пример да стоят надалеч от приятелите си, не им се удава, сподели той. Според Гейтс идващите 6 - 8 месеца се чакат най-вече неприятни вести. След това размерът на имунизациите ще се усили и в края на тунела ще се появи светлина, твърди той, осведоми " Труд ".

По-рано Бил Гейтс съобщи, че имунизацията против Ковид-19 може да се появи при започване на идната година , само че се усъмни, че всички ваксини, които минават трета фаза на тествания в Съединени американски щати, ще бъдат ефикасни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР