Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море Илиан Илиев бе изключително недоволен

...
Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море Илиан Илиев бе изключително недоволен
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Този терен не е за нашия стил. Направихме грешна стъпка за нашите амбиции

Снимка: Chernomorepfc.bg

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе извънредно неудовлетворен от изгубените две точки против Локомотив (София). Той разяснява и терена на стадион " Тича ".

„ За кой ли път ни се случва да не затворим мача през първото полувреме и да се стигне до тази обстановка с фаула. Тези мачове би трябвало да се вземат. Имаме повече точки на открито, в сравнение с вкъщи, което не е добре. От нашия тим съм удовлетворен. През втората част Локомотив се прибра и чакаше своя късмет. Държахме топката, нямахме толкоз голови положения. На това нещо, което може да се назова терен, не може да се играе играе по метода, по който нашия тим пробва да го прави. Ние нямаме високи футболисти, с цел да ритаме напред. Всяка изритана топка е изгубена. С нашия метод на игра тук губим коефициента на потребно деяние “, сподели Илиев, представен от Dsport.bg.

„ Не може да ни вкарат гол от безобидна обстановка. Колко е нарушаване съдията би трябвало да каже. Направихме неверна стъпка за нашите упоритости. Сега няма да е елементарно. Опитваме да играем футбол. Не може да чакаме бързи офанзиви на този терен “, добави Илиев.

" Хората зад мен не са привикнали да са по-спокойни. С всяка неточност се вкарва напрежение “, сподели още Илиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР