Снимка: chernomorepfc.bgБФС заложи буре с барут, след като повери на

...
Снимка: chernomorepfc.bgБФС заложи буре с барут, след като повери на
Коментари Харесай

В Черно море учудени от избора на БФС за рефера за мача с ЦСКА 1948

Снимка: chernomorepfc.bg

БФС заложи буре с барут, откакто повери на Георги Димитров утрешната среща Черно море – ЦСКА 1948.

Както е известно, той ощети „ моряците ” при загубата им от Локомотив с 1:2 в мач от четвъртия кръг на 30 август в Пловдив.

Димитров измисли фаула за победния гол на Локомотив, макар че нямаше контакт сред Анте Аралица и Виктор Попов, и нападателят на домакините падна самичък на земята.

Очевидната неточност на съдията за гола бе регистрирана и от анализаторите на Диема Спорт, до момента в който повторенията на обстановката ясно посочваха, че няма нарушаване.

След мача от Черно море показаха неодобрение от управлението на Георги Димитров поради несъществуващия фаул за победния гол на противника и показания червен картон на Родриго, и обмисляха да подадат тъжба.

Учудващо е, че на фона на претенциите на „ моряците ” към цялостното съдийство през сезона, в този момент БФС им праща рефер, който ги ощети преди няколко кръга.

Както е известно, варненци са във напредък и след серия от две следващи победи, втората от които над Левски в София, се изкачиха на шесто мято с 14 точки. ЦСКА 1948 също върви нагоре и е трети с 16 пункта.

Мачът Черно море – ЦСКА 1948 е в петък от 17 часа на стадион „ Тича ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР