Снимка: БулфотоЗа кворума не съм особено притеснен, не виждам парламентарна

...
Снимка: БулфотоЗа кворума не съм особено притеснен, не виждам парламентарна
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Работи ли парламентът? Работи. Добре ли работи? Добре. Значи няма криза

Снимка: Булфото

За кворума не съм изключително обезпокоен, не виждам парламентарна рецесия. Това съобщи ръководителят НФСБ и народен представител от ПГ на " Обединени патриоти "  Валери Симеонов пред публицисти по отношение на оповестеното от ПГ на " Воля – Българските родолюбци ", че напуща Народното събрание, написа novini.bg.

,,Мога да разясня обстоятелства, които са налице досега. Не съм видял някой да напуща или да се провали досега кворума заран. Ако това се случи, да го разясняваме. До момента има единствено изказвания. Дълг на всеки депутат е да върви на работа. По този мотив ние внесохме оферти за смяна на правилника``, обясни Симеонов.

Той уточни, че му е удобно, когато ги няма Българска социалистическа партия.

,,Приемат се законите с едно положително движение. Парламентът работи ли? Работи. Добре ли работи? Добре работи. Не виждам криза``, съобщи още Симеонов.

Лидерът на НФСБ изясни, че следва да се разиска с съдружния сътрудник ГЕРБ по какъв начин ще се действа с импортираните промени в Правилника на националното заседание.

,,Не знам, отложиха го по някакви аргументи, ще настояваме да се прегледа. Хората чакат да видят такава правдивост, каквато се вижда във всяка компания и държавно институция. Как по този начин ще отсъства някой от работа и ще продължава да получава 1/3 от заплатата. Това са 1200-1300 лева Ние ще настояваме да се прегледат измененията в правилника``, уточни Симеонов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР