Снимка БулфотоВажен за премиера на България. Бойко Борисов ще обсъди

...
Снимка БулфотоВажен за премиера на България. Бойко Борисов ще обсъди
Коментари Харесай

Борисов ще обсъди с членовете на ЕС ковид и ваксинацията

Снимка Булфото

Важен за премиера на България. Бойко Борисов ще разиска с членовете на Европейски Съюз най-актуалната тематика по света сега.

Министър-председателят през днешния ден ще вземе присъединяване във видеоконференция на членовете на Европейския съвет. Това оповестиха от правителствената осведомителна работа.

Акцентът на диалозите ще бъдат дейностите на Европейския съюз в отговор на пандемията от COVID-19, в това число широкомащабното разпространяване на ваксини и потреблението на всички налични принадлежности за ограничение на разпространяването на вируса, написа Novini.bg.

По време на срещата Европейската комисия ще показа настоящото положение по отношение на разгръщането на имунизациите и методите за гарантиране на бъдещото нарастване на производството и на справедливия достъп до ваксини. Лидерите на страните членки ще споделят своя опит по отношение на провеждането на акции за имунизация.

В хода на диалога членовете на Европейския съвет ще обсъдят също възможен общ метод към узаконяването на имунизацията в границите на Европейски Съюз. Освен това те ще прегледат въпроса за съдействието с трети страни по отношение на имунизациите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР