снимка БулфотоТелефонните измами, чиито най-чести жертви са възрастните хора, са

...
снимка БулфотоТелефонните измами, чиито най-чести жертви са възрастните хора, са
Коментари Харесай

Гешев се похвали: С над 90% са намалели телефонните измами

снимка Булфото

Телефонните измами, чиито най-чести жертви са възрастните хора, са намалели с 90,7%. Намалението е спрямо предходната година. Това регистрира пред правната комисия основният прокурор на страната Иван Гешев, написа. 

„ Това  беше продължителен проблем и всичко го възприемаха като нерешим, само че той към този момент не съществува и към този момент нашите баби и дядовци могат да живият без боязън, че последните им спестявания ще бъдат отнети от проведени незаконни групи “, сподели Гешев.

Според него несъмнено са доста сполучливи взаимните акции сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за противопоставяне против битовата престъпност.

„ Резултатите са впечатляващи макар пандемията “, похвали се той.

„ С 22% са намалели кражбите, грабежите с 19%, кражбите на коли с 13,4%. Само  в София се крадяха десетки коли, а сега има дни, в които няма подобен случай или са няколко на месец. Сериозен е триумфът, който е вследствие на работата и той е за най-уязвимите в обществото и това са възрастните “, уточни Гешев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР