снимка БулфотоСпоред депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова единствено президентът Румен

...
снимка БулфотоСпоред депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова единствено президентът Румен
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Зад скандалите в парламента заради пенсиите е ръката на президента Радев

снимка Булфото

Според депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова само президентът Румен Радев е отговорен, че на вчерашното си съвещание в Народното събрание народните представители не стопираха да се карат. Те трябваше да гласуват решения за бюджета на Държавното публично обезпечаване. 

По думите ѝ през днешния ден депутатите ще продължат с гласуванията по отношение на финансовата рамка на бюджета, съобщи " Стандарт ".

„ Внесе се една актуализация, без ясно болшинство. Зад тези над 10 часа кавги в Народното събрание стои ръката на Румен Радев. Той е архитектът на служебното държавно управление, което внесе актуализацията “, добави Атанасова.

Според нея през вчерашния ден финансовият министър Асен Василев не е бил квалифициран по отношение на приходите в бюджета. 

„ Въпреки думите за добра събираемост и добра работа на Национална агенция за приходите, ние към момента не знаем какви са действителните доходи в бюджета, има ли преизпълнение и по какъв начин ще се изразходят “, уточни Атанасова. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР