Снимка БулфотоСоциалистите Георги Божинов и проф. Андрей Пантев заявиха пред

...
Снимка БулфотоСоциалистите Георги Божинов и проф. Андрей Пантев заявиха пред
Коментари Харесай

Андрей Пантев: Предателството на Нинова не е първото в историята на столетницата

Снимка Булфото

Социалистите Георги Божинов и проф. Андрей Пантев обявиха пред Faktor.bg, че нямат разумно пояснение за какво ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бойкотира избора на Сергей Станишев за водач на ПЕС. От редакцията потърсихме още отзиви на социалисти, които не пожелаха да кажат какво се случва в Българска социалистическа партия и дали с отношението си към Станишев Нинова не излага гласоподавателите си, написа faktor.bg.

" Това държание на Корнелия Нинова няма положително пояснение. Аз самият също нямам - за какво постъпва по този метод ", разяснява Георги Божинов, който е част от опозицията и подписката против политиката на Нинова. 

Проф. Андрей Пантев, който също поддържа демонстрацията против водача на Българска социалистическа партия, отговори сбито, че в историята на Българска комунистическа партия е имало и други случаи на политическо изменничество, само че отхвърли да посочи кои интриги в " столетницата " засяга и дали става въпрос за свалянето на Тодор Живков и издигането на Петър Младенов за нов водач. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР