Снимка: БулфотоСлавея Сиракова разтърси мрежата с публикация за нелепо загиналия

...
Снимка: БулфотоСлавея Сиракова разтърси мрежата с публикация за нелепо загиналия
Коментари Харесай

Славея Сиракова: Милен Цветков ме измъкна от неловка ситуация, когато бях негов гост

Снимка: Булфото

Славея Сиракова раздруса мрежата с обява за неуместно починалия публицист Милен Цветков. Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков също упорства за обективен развой. Младата майка описа в обществените мрежи забавна преживелица с Цветков от гостуването й в предаването му " Часът на Милен Цветков ": 

" Милен Цветков в моите очи беше и ще остане на първо място един извънреден експерт в работата си. Много ми се искаше да му кажа едно ГОЛЯМО благодаря за метода, по който ме измъкна от една малко неловка обстановка, когато за първи път преди години бях негов посетител. Нека ви опиша...

Прибирах се, когато телефона ми звънна и майка ми сподели, че ме канят в " Часът на Милен Цветков ". Трябваше ми нагледно казано час да си оправя косата, грима, да схвана къде да отида и да се приготвя малко, или доста, написа Блиц.

Въпросите в студиото заваляха, прожекторите над главата ми напичаха, а той несъмнено ни показа уместно, само че тогава пристигна момента, в който аз и моята заплеснатост пропуснахме...

Първият въпрос:
- Какво е да си дете на известни родители?

Помня, че видях неговия взор вторачен в мен, чух мълчанието на публиката, и тогава разбрах, че не съм чула нищо.

Е, той беше извънредно методичен да повтори въпроса, откакто го помолих и професионално да ме изкара от неловката обстановка... Та в този ред на мисли съм си мислила, че един ден, в случай че имам опция бих му благодарила!

Изказвам моите най-искрени съболезнования на околните му и ще се веселя да има правдивост за този безразсъден случай! ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР