Снимка БулфотоРайонна прокуратура-Казанлък внесе искане в съда за определяне на

...
Снимка БулфотоРайонна прокуратура-Казанлък внесе искане в съда за определяне на
Коментари Харесай

Мъж с 11 присъди застава пред съда за телефонни измами

Снимка Булфото

Районна прокуратура-Казанлък внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 58-годишен мъж за телефонни измами. Това оповестяват от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив, написа вести.бг.

В интервала от 16 януари 2019 година до 11 февруари 2019 година в Казанлък, област Стара Загора, на три пъти, в съучастничество с други лица, се е представял за длъжностно лице - чиновник на Министерство на вътрешните работи и за доктор, и е направил три телефонни измами.

Потърпевшите са 75-годишен мъж, кой се е разделил с 10 300 лв., 69-годишна жена - с 4 400 лв. и 72-годишна жена - с 5 735 лв.. П.П. е упрекнат по член 210 от Н.К. Досега против него има издадени 11 присъди. Районна прокуратура-Казанлък смята, че се касае за закононарушение с висока степен на социална заплаха, заради което внесе искане в съда за избрана на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР