Снимка БулфотоРъководството на ЧЕЗ Електро България“ АД взе решение до

...
Снимка БулфотоРъководството на ЧЕЗ Електро България“ АД взе решение до
Коментари Харесай

ЧЕЗ дава 20 дни за плащане на сметките

Снимка Булфото

Ръководството на „ ЧЕЗ Електро България “ АД взе решение до края на септември 2020 година срокът за възнаграждение на сметките за електрическа енергия на битовите клиенти на сдружението да продължи да бъде два пъти по-дълъг от нормативно избраните в Общите условия 10 дни. Битовите консуматори могат да заплащат дължимата сума за употребявана електрическа енергия в границите на 20 дни след издаване на фактурата за ползване от ЧЕЗ Електро. Във всяка фактура за употребявана електрическа енергия се съдържа информация за периодите за заплащане на дължимите суми. При закъснение на заплащането клиентите на сдружението се уведомяват по телефон, е-поща или писмо на книжен притежател. ЧЕЗ Електро осведоми и със sms клиенти, пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката, написа fakti.bg .

Решението на сдружението е обвързвано с оказването на поддръжка на потребителите за превъзмогване на следствията от разпространяването на ковид. Запазването на оптималния период за възнаграждение на сметките ще облекчи семействата и ще обезпечи опция за рационално обмисляне на разноските в фамилните бюджети.

Сроковете за заплащане на употребявана електрическа енергия, за която са издадени фактури след 30 април 2020 година до края на изключителното състояние – 13.05.2020 година остават 30 дни и са посочени в съответната фактура.

Всеки клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД има избор по какъв начин да получава фактурата си за употребявана електрическа енергия – по пощата, като фактурите се доставят до 7 дни от тяхното издаване, на каса на Изипей или по е-поща до подаден от клиента настоящ имейл адрес, след регистрация за услугата. Електронните фактури се доставят на имейла на потребителя до 24 часа след издаването им.

Информация, обвързвана с издаването и приемането на фактури, способи на доставка и благоприятни условия за заплащане, както и за заявяване на услуги потребителите могат да получат на телефонна линия 0700 10 010, уеб уебсайт www.cez.bg, имейл [email protected].

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР