снимка БулфотоРадев избира това, което има на пазара, който е

...
снимка БулфотоРадев избира това, което има на пазара, който е
Коментари Харесай

Кольо Колев: Радев избира това, което има на пазара, който е кадърен

снимка Булфото

Радев избира това, което има на пазара, който е сръчен. Това коментира  социологът Кольо Колев.

„ Корнелия Нинова се опита, когато върна мандата да направи по този начин, че президентът да би трябвало да се съобрази с Българска социалистическа партия, в случай че желае да назначи някой от неговите съпартийци ", сподели Колев в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS. По думите му това се удостоверява от определените за служебни министри Янаки Стоилов и Бойко Рашков, които не са от поддръжниците на Нинова, съобщи

С местата на членове на Българска социалистическа партия в експертния кабинет има жест, само че и разграничаване., безапелационен бе Колев.

Според него президентът е избрал лица с разнообразни политически виждания       тъй като има кадърни хора и от „ лявото “, и от „ дясното “ пространство.

" Експертите от служебния кабинет би трябвало да имат опит. Радев избира това, което има на пазара, който е сръчен. Съвместяват се две хрумвания - махане на ГЕРБ от власт и слагане на добре изглеждащи и квалифицирани хора ", сподели социологът.

" Протестът реализира единствено това да в профил ГЕРБ, само че не и да сътвори различно ръководство. Служебното държавно управление наподобява добре, може да бъде такова ", показа още Кольо Колев.

Той счита, че " ИТН " са посочили, че властта не ги интересува.

Колев предвижда, че ГЕРБ ще завоюва идващите избори, само че с още по-нисък резултат и дефинира като изцяло допустимо Вътрешна македонска революционна организация, " Българско лято " или " Възраждане " този път да влязат в Народното събрание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР