снимка БулфотоПризовавам българските граждани, нека да бъдат на улиците, да

...
снимка БулфотоПризовавам българските граждани, нека да бъдат на улиците, да
Коментари Харесай

Цвета Карянчева: Призовавам българските граждани да бъдат на улиците, да казват мнението си открито, но да няма насилие

снимка Булфото

Призовавам българските жители, дано да бъдат на улиците, да споделят своето мнение намерено, само че да няма принуждение. Това сподели във Видин ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по мотив готвения за 10 септември втори народен митинг. Това, което видяхме при митинга на 2 септември, не приляга на европейски жители.

Много е значимо ние като ръководещи да чуваме какво желаят хората, ние в никакъв случай не сме бягали от този диалог, само че на улицата има една група от хора, които викат доста мощно. Те желаят на 100 % хората да са съгласни с тях и в случай че това не стане - да бъдем врагове. Аз не желая да бъда зложелател с тях, би трябвало да беседваме и митингите да бъдат мирни, съобщи Караянчева, съобщи вести.бг.

Тя заяви, че ГЕРБ няма да поддържа предлагането за смяна в Изборния кодекс за 48-часов избирателен ден, тъй като това е притеснително за българските жители. Засега няма да има опция да се вкара и отдалечено и електронно гласоподаване, защото експертите не са дали своето мнение за неговата сигурност.

Посещението на Караянчева във Видин е и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и е във връзка раздаването на партийни книжки на новоприети членове от всички общини от област Видин. Народният представител от ГЕРБ за Видин и регионален координатор на партията Владимир Тошев заяви, че през днешния ден са връчени членските книжки на 37 новоприети в община Ружинци, в Брегово на 44 души, а във Видин довечера на над 70 индивида. Общо новоприетите членове в региона са над 200, посочи Тошев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР