снимка: БулфотоПреди дни директорът на най-голямата болница за спешна помощ

...
снимка: БулфотоПреди дни директорът на най-голямата болница за спешна помощ
Коментари Харесай

Здравният министър Стойчо Кацаров: Не съм лежал в Пирогов. Всичко написано от лечебното заведение е фалшиво

снимка: Булфото

Преди дни шефът на най-голямата болница за незабавна помощ у нас беше уволнен след обвиняване за лекуване на над 400 пациенти-фантоми.  Един от мнимите заболели се оказа самият здравния министър.

По думите на здравния министър той е бил извикан на надзорен обзор на 23 януари 2020 година

„ Разбрах, че съм бил лекуван по пътека с диагноза цироза месец след контролния ми обзор. Тогава желаех документите от „ Пирогов ”. Не съм лежал в болничното заведение. Всичко написано от лечебното заведение е подправено. В документите, в които се твърди, че съм осведомен за източника на заплащане, подписът ми е подправен ”. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ”  здравният министър доктор Стойчо Кацаров, показвайки цялата здравна документи, която му е дадена от  „ Пирогов ”.

От лечебното заведение обаче обясниха, че Стойчо Кацаров освен че е бил преглеждан, само че е и получил лекуване оттатък разпоредбите. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР