Снимка: БулфотоОграничителни мерки на територията на кварталите Факултета и Филиповци

...
Снимка: БулфотоОграничителни мерки на територията на кварталите Факултета и Филиповци
Коментари Харесай

Ограничителни мерки в столичните квартали Факултета и Филиповци са в сила вече 7 часа

Снимка: Булфото

Ограничителни ограничения на територията на кварталите " Факултета " и " Филиповци " са в действие към този момент 7 часа след решение на Софийския действен щаб и Столичната здравна ревизия. Причината е нарастване на инфектираните с ковид с огромен брой контактни лица в региона, написа Novini.bg.

" През КПП-тата ще се пропущат единствено чиновници, които имат надлежните документи като декларация, персонална карта и в сходство на работата, която правят, ние също, Столична община сме дали описи, само че това, което е значимо оттук-нататък да предприемем е разчистване на регионите, стерилизация с препарати на обществените места и съблюдаване на всички ограничения - разстояние от два метра и хората, които живеят в тези региони моля към тях да останат по домовете си и да не излизат ", съобщи пред Българска национална телевизия Красимир Димитров - шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ".

Той изясни, че Столична дирекция на вътрешните работи е построила по този начин КПП-тата, че да няма скупчване на хора, да има разстояние 2 метра при поискване на документите. Ще има разнообразни буфери и прекосяване, с цел да няма скупчване. Според Красимир Димитров най-вероятно ще има повече хора по КПП-тата в утринните часове и следобедните, когато се връщат от работа, само че през целия ден няма да се получава скупчване.

" Столичният инспекторат ще ревизира всички чиновници на компаниите по непорочност дали техните чиновници са с маски. Проверяваме също дали няма скупчване на хора от тях, тъй като всекидневно се вършат заран инструктажи, на които се събират много чиновници. Ще има наказания на Столичния инспекторат за несъблюдение на предписанията ", сподели още Димитров.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kris (преди 2 минути) Рейтинг: 118853 | Одобрение: -4162 Много ми е забавно, по какъв начин ще ограничите орките да щъкат наляво и надясно и да си седят в копторите....?? Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР